2020 agenda

Subpage
Loading
The agenda below was devised for the 2020 edition. Where possible, speakers will be invited to retain their position at the 2021 edition. An updated programme will be published closer to the event.
09:00
  1. 5 mins
    Session One -Welcome & Keynote Addresses
09:25
  1. 30 mins
    Session One -Welcome & Keynote Addresses
09:55
  1. 30 mins
    Session One -Welcome & Keynote Addresses
10:25
  1. Networking & Refreshments
    30 mins
10:55
  1. 25 mins
    Session Two – National and International Perspectives on EW
11:20
  1. 25 mins
    • Plenary
    Session Two – National and International Perspectives on EW
11:45
  1. 25 mins
    • Plenary
    Session Two – National and International Perspectives on EW
12:10
  1. 25 mins
    Session Two – National and International Perspectives on EW
12:35
  1. 5 mins
    Session Two – National and International Perspectives on EW
12:40
  1. Networking & Lunch
    80 mins
14:00
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Three –Operational Activities & Support
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Five - Situational Awareness
14:20
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Three –Operational Activities & Support
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Five - Situational Awareness
14:40
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Three –Operational Activities & Support
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Five - Situational Awareness
15:00
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Three –Operational Activities & Support
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Five - Situational Awareness
15:20
  1. Networking & Refreshments
    25 mins
15:45
  1. 25 mins
    • Track 1
    Session Four –Cyber & Information Security
  2. 25 mins
    • Track 2
    Session Six– Advances in Equipment Capabilities & Platform Protection
16:10
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Four –Cyber & Information Security
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Six– Advances in Equipment Capabilities & Platform Protection
16:30
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Four –Cyber & Information Security
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Six– Advances in Equipment Capabilities & Platform Protection
16:50
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Four –Cyber & Information Security
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Six– Advances in Equipment Capabilities & Platform Protection
17:10
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Four –Cyber & Information Security
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Six– Advances in Equipment Capabilities & Platform Protection
17:30
  1. 5 mins
09:00
  1. 5 mins
    • Track 1
    Session Seven –EW and IO Capabilities
  2. 5 mins
    • Track 2
    Session Nine – Technological Innovations and Developments
09:05
  1. 25 mins
    • Track 2
    Session Nine – Technological Innovations and Developments
09:30
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Seven –EW and IO Capabilities
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Nine – Technological Innovations and Developments
09:50
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Seven –EW and IO Capabilities
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Nine – Technological Innovations and Developments
10:10
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Seven –EW and IO Capabilities
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Nine – Technological Innovations and Developments
10:30
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Seven –EW and IO Capabilities
  2. 20 mins
    • Track 1
    Session Seven –EW and IO Capabilities
  3. 20 mins
    • Track 2
    Session Nine – Technological Innovations and Developments
10:50
  1. Networking and Refreshments
    25 mins
11:15
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Eight – Intelligent EW & Training
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Ten – Emerging Technologies for EW
11:35
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Eight – Intelligent EW & Training
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Ten – Emerging Technologies for EW
11:55
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Eight – Intelligent EW & Training
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Ten – Emerging Technologies for EW
12:15
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Eight – Intelligent EW & Training
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Ten – Emerging Technologies for EW
12:35
  1. Networking and Lunch
    85 mins
14:25
  1. 20 mins
    • Track 1
    Session Eleven - Offensive EW
  2. 20 mins
    • Track 2
    Session Twelve - EW Threats
14:45
  1. Networking and Refreshments
    30 mins
15:15
  1. 25 mins
    Session Thirteen - Where have we come from? Where are we going?
15:40
  1. 25 mins
    Session Thirteen - Where have we come from? Where are we going?
16:05
  1. 25 mins
    Session Thirteen - Where have we come from? Where are we going?