Intelligence Workshop hosted by PLATH

Subpage
Loading
09:30
  1. 10 mins
09:40
  1. 15 mins
09:55
  1. 20 mins
10:35
  1. Coffee & Networking
    25 mins
10:55
  1. SESSION 1: CYBER DEFENCE – CLOSING THE BACKDOORS
    65 mins
    The intensity and complexity of cyber attacks are growing continuously. Consequently, cyber defences are essential for all government entities in order to protect sensitive information and safeguard a ...
12:00
  1. Lunch & Networking
    45 mins
12:59
  1. SESSION 2: ARTIFICIAL (SIGNAL) INTELLIGENCE – CAN A MACHINE LEARN TO THINK?
    81 mins
    Routine for the machine – norm deviation for the human. The degree of autonomy in intelligence systems has been advancing rapidly for more than a decade. However, in reality this intelligence is not t ...
13:00
  1. 20 mins
13:20
  1. 20 mins
13:40
  1. 20 mins
14:20
  1. Coffee & Networking
    25 mins
14:59
  1. SESSION 3: MULTI-DOMAIN INTELLIGENCE - CATCH ME IF YOU CAN
    56 mins
    The cyber trend is unstoppable: it dominates almost every aspect of social life in the public world, and the battlefield is increasingly digitised, network-centric and virtualised. From individual sol ...
15:55
  1. 5 mins
16:00
  1. Exhibition opening & drinks reception sponsored by PLATH
    120 mins